En lang lat søndag med sol og fint vær ble vi fristet til å prøve Cornelius på Holmen igjen.
Vi tok en telefon på forhånd og ville bestille bord. Det var ikke nødvendig, det var bare å komme!
Jeg er imponert over Holmen, jeg elsker beligenheten, utsikten, og tanken på at de har fått det til på et sted du kun kommer til med båt! Bra jobbet!
Når vi kom ble det full forvirring, Vi kunne ikke komme uten bestilling likevel, og selv om det var nesten tomt ble det litt surr før de ordnet oss et bord ute.
Vi var ett stort bord med 4 voksne og 4 barn.
Vi tok dagens tre retter til alle voksne for å gjøre det lett for servitøren.
Hun var litt stresset over at vi kom uten bestilling.
Etter en liten tur i den fantastiske vinkjelleren som er bygget inn mot fjellveggene var vi klar for litt kald Sancerre på en søndags ettermiddag.
Ungene kunne velge mellom laks og fiskekaker, vi tok halvparten av hver.
Etter en god stund kom hun tilbake og sa at de dessverre var tom for begge deler.
Tilslutt ble vi enig om kongekrabbe og kylling.
Tone og Olavs porsjoner med kongekrabbe er den største jeg har sett!
Gutten spiste og koste seg, men bemerket at kokken hadde glemt å ha salt i vannet da krabben ble kokt.
Det stemte det, helt smakløst, men han spiste opp;)
Til forret fikk vi blåskjell med selleripure og vamrøkt laks rullet i kamskjellrogn.
En liten lekker forrett med gode smaker!
Til hovedrett valgte Holmen å servere dampet lange med hollandaise på potetpure tilsmakt med trøffeloje,
servert med cherrytomater og asparges.
Det så veldig leit ut men det smakte nydelig!
En smakfull panacotta til dessert, servert med en syrlig pasjonsfrukt sorbet og skogsbær.
Det er dyrt, og de serverer små porsjoner, maten er helt grei, men denne gangen var smakene gode!
Servitørene er hyggelige og det er kjekt at kokken kommer ut og forteller om maten.
Vi kommer tilbake til Holmen fordi det er kjekt å sitte i sjøkanten og drikke kald hvitvin når det er sol!
http://www.cornelius-restaurant.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar