lørdag 8. oktober 2011

Middag på Spisekroken

I dag ble det omsider tid til å sitte ned på Spisekroken og spise en hel middag.
Det er ikke så ofte vi får nyte hele måltidet i vår egen restaurant.
Vanligvis er det smaking underveis til nye oppgaver.
Jeg skal ikke skrive noe anmeldelse av mitt eget lille barn, jeg legger ut bildene så kan dere ta en titt;)
Steinsopp suppe med mascarpone, sprø ansjos-stenger,posjerte vaktel egg og urtesalat.
 Gravet hjortefilet med granskuddsirup og marinerte pærer
Ovnsbakt kveitefilet på glaserte rotgrønnsaker, linser med bacon og sitrushollandaise
Reinsdyrfilet fra Jotunheimen med rødvin og blåbærsaus, kremet jordskokk, annapotet og rosenkål med spinat.
 Pæreterte med hjemmelaget yoghurtis og revet muskat
Karamelisert sitronkrem på mandel og pistasiebunn med karamell og bær

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar