søndag 6. februar 2011

Kalvehalesuppe!

En lykke! En hel kasse nydelige kalvehaler fra Sande gardsmat! Dette varmer et kokkehjerte!
Snakk om smak! Svi dem av, surr dem i tomat og chili, hvitløk og timian og kok!! Lenge!
Om du lager en delig rykende varm suppe eller en fyldig smaksrik gryte med potetsatppe og salat- godt blir det!
Hos meg er det som oftes slik at gjestene ikke vet hva de får før maten står på bordet.
Slik var det også denne helgen. Da store skåler med kalvehaler på ble plassert på bordet foran dem ble det en herlig matprat. Hvem har smakt dette før? Hvor har det blitt servert? Hvor finner vi det og hva het bonden sa du? Det er stas. Glade gjester som spiser noe de definitivt ikke fikk i går, og som lager en god diskusjon rundt bordet. Real god kraftig kost, enkelt og greit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar